4000 frivillige i sving til landsstævne

Når DGI holder sit landsstævne 29. juni til 2. juli i Aalborg, vil ikke færre end 130 foreninger og 4000 frivillige være i sving

Arkivfoto: Bent Bach <i>Bent Bach</i>

Arkivfoto: Bent Bach Bent Bach

AALBORG:Der er stadig plads til flere. Så kom bare an, hvis du gerne vil være med som frivillig i DGI Landsstævne 2017 i Aalborg, lyder opfordringen fra DGI Nordjylland.

- Vi er godt med, og vi kører efter planen, men vi kan godt bruge flere frivillige, fortæller afdelingschef i DGI Nordjylland Peter Otto Yde Thomsen.

DGI har aftaler med de første 130 foreninger, som ikke kun er idræts- og gymnastikforeninger men også spejderkorps, borgerforeninger og andre, der har lyst til at give en hjælpende hånd.

DGI giver 40 kroner i timen for hver frivillig, der hjælper, og med mere over 50.000 timer på kontoen bliver det til to millioner kroner til foreningslivet i Nordjylland, oplyser Peter Otto Yde Thomsen.

- Det gode er, at de frivillige er i frontlinjen og skal være der, hvor deltagerne har brug for dem. Der bliver ikke tale om at rydde op på store pladser eller rense toiletter, siger han.

- Der er frivillige alle steder - på skoler, ved telte, når der skal serveres mad, ved store events og koncerter.

- Og så er det jo sjovt at være frivillig. Man får også en af de legendariske hjælper-T-shirts, fortæller han.

Man kan også stadig nå at melde sig som deltager til landsstævnet. Sidste frist er 7. april.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.