402 forbrugere bindes til varmen

Mariagerfjord Kommune siger ok til at fastholde varmekunder

Mariagerfjord Kommune har sagt ja, til at Veddum-Skelund-Visborg Kraftvarmeværk indfører forblivelsespligt for sine medlemmer. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Pressefotograf Michael Bygballe</i>

Mariagerfjord Kommune har sagt ja, til at Veddum-Skelund-Visborg Kraftvarmeværk indfører forblivelsespligt for sine medlemmer. Arkivfoto: Michael Bygballe Pressefotograf Michael Bygballe

VEDDUM-SKELUND-VISBORG:Det lykkedes lige akkurat at få flertal for at indføre forblivelsespligt, da Veddum-Skelund-Visborg Kraftvarmeværk i september holdt generalforsamling, og nu har kommunens teknik- og miljøudvalg også nikket godkendende til værkets ansøgning om forblivelsespligt for de 402 ejendomme, der er tilsluttet fjernvarmen.

Forblivelsespligten skal sikre, at værket kan fastholde det nuværende antal medlemmer og derved sikre økonomien.

Byrådet har principielt tidligere godkendt forblivelsespligten, men det var dengang, værket havde planer om at forbedre økonomien ved hjælp af et solfangeranlæg.

Det droppede man, da Folketinget åbnede op for, at man i stedet kunne realisere det mangeårige ønske om tilslutning til Hadsund Bys Fjernvarmeværk.

Formelt skal sagen dermed gennem en fornyet kommunal behandling. Når byrådet har godkendt sagen, sendes den i høring.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.