42 byer danser zumba for kræft

For tredje år i træk er 42 byer i Danmark 30. august klar til at indsamle ind til kræftramte børn

Charlotte Bolivard er klar med endnu en omgang Danser mod Cancer i Thorup-Klim Hallen 30. august.

Charlotte Bolivard er klar med endnu en omgang Danser mod Cancer i Thorup-Klim Hallen 30. august.

THORUP-KLIM:For tredje år i træk er 42 byer i Danmark 30. august klar til at indsamle flere hundredetusinde kroner for at hjælpe kræftramte børn. Det er igen Thorup-Klim Hallen, der er hovedkvarter for zumba-begivenheden, Danser mod Cancer, med Charlotte Bolivard i spidsen.

Ud over zumba er der arrangeret sponsorløb, hvor det også er tilladt at gå, i samarbejde med Fjerritslev Trimklub. Ruten er på 1 kilometer.

Der vil også være underholdning for børnene samt mulighed for at bidrage til den gode sag ved at købe lodder i tombolaen samt mad og drikke.

Det er ikke kun i Klim, at konceptet Danser mod Cancer i år er blevet udvidet med blandt andet sponsorløb og -gåture, samt spinning, auktioner og meget mere. 42 haller over hele landet stiller i år gulvplads til rådighed, mens 300 Zumba - og andre sportsinstruktører lægger sved og stemmer til for at indsamle så mange penge som muligt til Foreningen Cancerramte Børn.

Sidste år blev 450.000 kroner indsamlet. Målet i år er 500.000.

- I år er arrangementet meget specielt for mig, for det er blot et par måneder siden, min egen mor døde af kræft, siger Charlotte Bolivard.

Det er ikke kun Charlotte Bolivard, der arbejder hårdt for at hjælpe kræftramte børn.

- Det er også de mange hundrede frivillige over hele landet, der støtter op og afsætter tid, som gør dette arrangement muligt, siger Charlotte Bolivard.

Enorm indsats

Og Foreningen Cancerramte Børn tager imod med kyshånd.

- For man kan gøre rigtig mange kræftramte børns liv lidt lettere og nå bedre ud til deres familier med pengene som Danser mod Cancer indbringer, forklarer formand Foreningen Cancerramte Børn, Jan Johnsen.

- Det er fuldstændig overvældende, at så mange frivillige rundt omkring i Danmark yder denne enorme indsats, og derfor er vi også er dybt taknemmelige over de mange kræfter og den megen tid, der bliver lagt i forberedelserne op til 30. august, siger Jan Johnsen.

Jan Johnsens håb er, at pengene fra dette års Danser mod Cancer gør det muligt for foreningen igen at komme på en skiferie til Norge med 45 børn i behandling, samt deres evt. søskende og forældre.

For mere information se www.dancermodcancer.dk.pm

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.