44-årig død efter arbejdsulykke

Lørdag døde 44-årig mand af de kvæstelser, han pådrog sig fredag eftermiddag i Vrå

En 44-årig mand slog baghovedet, da han faldt fire-fem meter ved en arbejdsulykke. Han døde lørdag eftermiddag af sine kvæstelser Arkivfoto <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

En 44-årig mand slog baghovedet, da han faldt fire-fem meter ved en arbejdsulykke. Han døde lørdag eftermiddag af sine kvæstelser Arkivfoto Pressefotograf Henrik Bo

VRÅ:En 44-årig mand døde lørdag eftermiddag af de kvæstelser, han pådrog sig i forbindelse med en arbejdsulykke på Saksagervej ved Vrå fredag eftermiddag.

Det bekræfter Nordjyllands Politi.

Den 44-årige arbejdede for Sejlstrup Entreprenørforretning. Han stod i en lift og trådte ud på et tag, men taget kunne ikke bære ham, og han faldt fire-fem meter ned og slog baghovedet.

Da ambulancefolkene kom, kunne de i første omgang tale med manden, men han fik det gradvist dårligere og dårligere og blev kørt på Sygehus Vendsyssel med politieskorte.

Senere blev han overført til Aalborg Sygehus, hvor han lørdag eftermiddag døde af sine kvæstelser.

Manglende sikkerhed

Fredag eftermiddag undersøgte Arbejdstilsynet forholdene på adressen, hvor manden faldt ned. Og Arbejdstilsynet kunne umiddelbart konkludere, at sikkerheden på arbejdspladsen ikke var tilstrækkelig.

Ifølge tilsynsførende Lars Toft Pedersen fra Arbejdstilsynet udstedte tilsynet et strakspåbud til virksomheden, som den 44-årige arbejdede for.

Påbuddet betyder, at virksomheden skal tilrettelægge arbejdet således, at medarbejderne ikke kan falde ned, når de udfører den type arbejde, der var tale om fredag eftermiddag.

Lars Toft Pedersen forklarer, at arbejdet skal kunne udføres fra kurven på liften, og at medarbejderne skal have faldsikringsudstyr på.

Der skal formentlig foretages yderligere afhøringer, før den endelige konklusion fra Arbejdstilsynet udarbejdes, og det er endnu uvist hvilke konsekvenser, arbejdsulykken får for den virksomhed, som den 44-årige arbejdede for.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden