Serritslev

50 år med musik

Poul Vejby fejrer 50-års musiker-jubilæum

Det vendsysselske Band Pretenders deltager i Nordjysk Galla Event. ?Privatfoto

Det vendsysselske Band Pretenders deltager i Nordjysk Galla Event. ?Privatfoto

SERRITSLEV:Når musiker Poul Vejby går på scenen til Nordjysk Galla Event 2016 med sit band Pretenders, er det med 50 års jubilæumskoncert med bandet. Poul Vejby bor i Serritslev og står i bandet for vokalarbejde og guitar. Jubilæumskoncerten afvikles fredag 11. november på Nordkraft i Aalborg i DGI-Huset hvor der vil være tre live bands - en tre-retters menu, dans samt gaveshow.

Det bliver en gallaaften hvor Pretenders får følgeskab på scenen af et internationalt ABBA Revival Band og Aalborg gruppen Arrows, der også denne aften officielt kan markere deres 50 års jubilæum som band.

Pretenders blev dannet i 1966 og blev i 1968 danske mestre i ”Toppen af Poppen”, som på daværende tidspunkt var Danmarks Radios landsdækkende konkurrence mellem amatør beatgrupper. Pretenders var i øvrigt det eneste nordjyske band, som i 1960’erne vandt en landsdækkende konkurrence i - som det hed dengang - beatmusik. I starten af 90’erne valgte gruppen at indstille aktiviteterne. Pretenders genopstod i 2014 – i forbindelse med den musikalske fejring af 50-året for pigtrådsmusikkens start i Brønderslev. Pretenders består i dag af Poul Vejby (vokal/guitar), Mogens Dyrberg (trommer/vokal), Ib Dalgaard-Nielsen (vokal/mundharpe), Sten Fuglsang (bas/vokal), Martin Bøgild (guitar/vokal) og Jens Dalgaard-Nielsen (guitar/vokal).

Arrangørerne fra Nordjysk Beat Revival er i fuld gang med salg af billetter. De kan bestilles på nordjyskbeat@gmail.com

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.