50 år med Sæby Guld og Sølv

Dannesbo i Vestergade 29 - historien starter med en dygtig, ung guldsmed

Marianne Dyhrberg Cornett
Hér ses Gitte Therkildsen, Poul Dannesboe, Vibeke Andersen og Karina Strunge foran forretningen i Sæby. Privatfoto.
Sæby 29. september 2015 10:42

SÆBY: Som ganske ung, nyuddannet guldsmed, besluttede Poul Dannesboe at gå i sin far fodspor.

Derfor startede han for sig selv og etablerede ny butik og værksted i Sæby - en forretning, han gav navnet ”Sæby Guld og Sølv”.

Dannesboe og hans kone, Hanne, overtog i år 2000 butikkerne i Frederikshavn, og de blev således indehavere af tre butikker. I den forbindelse blev værkstederne samlet i Frederikshavn.

Dog kan ingen, selv ikke Poul Dannesbo, være tre steder på én gang, og det er heldigvis heller ikke nødvendigt. Forretningen har nemlig - efter ejerens udsagn - et helt fantastisk et personale.

- I mange år er vi blevet kaldt ”den lille nye guldsmed”, men mon ikke de dage er ved at være ovre nu, siger Dannesboe.

Siden købet af butikkerne i Frederikshavn har Hanne og Poul Dannesboe arbejdet dér til hverdag. Forretningen i Sæby bliver ledet af Karina Strunge og Vibeke Andersen. Karina har været ansat i 24 år og Vibeke siden år 2000. Hun har tidligere arbejdet i Dannesboe i Frederikshavn. Så det er to piger med et stort kendskab til branchen, der styrer butikken i Sæby.

Og så sent som i november 2014 startede Gitte Therkildsen i Sæby, da Karina Strunge nu deler sin arbejdstid mellem Dannesboe i Frederikshavn og Sæby Guld og Sølv.

Butikken fører mange, hippe brands og enkle gode ur-mærker. Og personalet har også stor erfaring med reparationer af kundernes egne smykker samt batteri- og remskift.

De 50 år fejres 1. 2. og 3. oktober med masser af konkurrencer, rabatter og tilbud.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...