Retspleje

55-årig sigtet for misbrug af tre sønner

En 55-årig mand varetægtsfængslet for at have misbrugt sine sønner gennem en lang årrække

En 55-årig mand sigtes for at have misbrugt sine sønner gennem en årrække. 	Arkivfoto

En 55-årig mand sigtes for at have misbrugt sine sønner gennem en årrække. Arkivfoto

HJØRRING:En 55-årig mand bosat i Hjørring Kommune blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for at have seksuelt misbrugt sine tre sønner fra 1991 frem til 2004. Sønnerne har været i alderen 8-17 år, mens overgrebene skulle have fundet sted, og det er en af sønnerne, som nu har anmeldt faderen til politiet. De er i dag 30, 27 og 23 år gamle.

Politiet mangler endnu at afhøre en af sønnerne, og de to andre sønner samt moderen er kun blevet afhørt ganske kort. Af hensyn til sagens videre efterforskning blev dørene lukket, inden den sigtede kunne erklære sig skyldig eller uskyldig i anklagen, men NORDJYSKE erfarer, at manden i begrænset omfang erkendte sig skyldig.

- Selvom det er ved at være længe siden, mener vi, at sagen er så grov, at manden skal varetægtsfængsles, siger advokaturchef Peter Rask. Den 55-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, og efterforskningen fortsætter nu med yderligere afhøringer for at få helt styr på sagen, som ligger et stykke tilbage i tiden, lyder det fra Peter Rask.