Se de flotte træskibe

Limfjorden Rundt skydes i gang tirsdag med 63 træskibe

Løgstør holdt mandag maritim festival som optakt til træskibssejladsen Limfjorden Rundt, hvor 63 gamle træskibe skal dyste i en kapsejlads. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Løgstør holdt mandag maritim festival som optakt til træskibssejladsen Limfjorden Rundt, hvor 63 gamle træskibe skal dyste i en kapsejlads. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØGSTØR:Det var et flot syn, da 63 gamle træskibe, der i med i træskibssejladsen Limfjorde Rundt, tirsdag morgen i bragende solskin sagde farvel til havnen i Løgstør for at begive sig ud på første etape af kapsejladsen mod Thisted.

Limfjorden Rundt er Nordens største træskibssejlads og som traditionen tilsiger, så samledes alle skibene i Løgstør i løbet af mandagen, hvor der blandt andet var indbudt til Maritim Festival, inden startskuddet til kapsejladsens første etape til Thisted går tirsdag morgen.

Onsdag sejles fra Thisted til Struer, torsdag fra Struer til Nykøbing Mors, fredag fra Nykøbing Mors til Fur og lørdag fra Fur til Skive, hvor der er præmieoverrækkelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.