650 protester mod møller

Borgergruppe afleverede underskrifter mod vindmøller på Sperring Sø

Formanden for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget i Thisted Kommune, Kaj Kirk (DF), skrev under på, at han fik udleveret mappen med de 650 underskrifter mod vindmølleprojektet på Sperring Sø. Søren Bo Pedersen fra Kallerup afleverede mappen på vegne af borgergruppen.Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Formanden for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget i Thisted Kommune, Kaj Kirk (DF), skrev under på, at han fik udleveret mappen med de 650 underskrifter mod vindmølleprojektet på Sperring Sø. Søren Bo Pedersen fra Kallerup afleverede mappen på vegne af borgergruppen.Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Trods det alvorlige emne var humøret højt, da formanden for kommunens Klima-, Miljø- og Teknikudvalg, Kaj Kirk (DF), fik overbragt 650 underskrifter mod planerne om vindmøller på Sperring Sø.

- Så, nu har du også skrevet under, lød bemærkningen, da Kaj Kirk skrev under på, at han havde modtaget mappen med underskrifter.

En af de fremmødte borgere fortalte, at det ikke havde været svært at samle underskrifterne. Måske 95 procent af de adspurgte skrev under uden større betænkningstid.

De omkring 20 borgere, der var mødt frem til ”afleveringsforretningen”, fik også mulighed for at snakke med udvalgsformanden om projektet, som åbenbart har en lang historie, hvor det tidligere Viborg Amt åbenbart havde sagt nej til møller i det område, og senere skulle Naturstyrelsen også havde sagt nej til projektet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.