69-årig druknede da båd kæntrede

Livløs mand fundet ved kæntret båd. Blev erklæret død ved ankomst til hospitalet - opdateret kl. 18.07

En redningshelikopter fik hejst den 69-årige mand op fra vandet og fløj ham til Aalborg, hvor han på universitetshospitalet blev erklæret død. Foto: Jan Pedersen

En redningshelikopter fik hejst den 69-årige mand op fra vandet og fløj ham til Aalborg, hvor han på universitetshospitalet blev erklæret død. Foto: Jan Pedersen

EGENSE:En 69-årig mand fra Egense druknede torsdag eftermiddag ved godt 16-tiden, da han var ude med sin båd, som kæntrede.

- Båden lå på lavt vand, og den livløse person blev reddet op i redningsbåden. Herefter blev der givet førstehjælp, og den 69-årige blev kort efter hejst op i redningshelikopteren og fløjet til Aalborg Universitetshospital, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Det var en forbipasserende, der havde set en båd med bunden i vejret, og det skabte storudrykning fra Beredskabscenter Aalborg.

Da brandvæsenet ankom til stedet satte de en redningsbåd i vandet og sejlede ud til båden, hvor man fandt den 69-årige ligge livløs i vandet.

Den 69-årige blev ved ankomsten til universitetshospitalet erklæret for død.

Det er uvist, hvad der forårsagede ulykken, lyder det fra vagtchefen.

Der blev allerede ved opringningen til 112 sendt redningskøretøjer og mandskab fra Beredskabscenter Aalborg, politipatruljer og politiets indsatsleder til stedet.

Personen der ringede 112 var også i kontakt med Forsvarets Operationscenter-Redningscentralen - det tidligere SOK - og der blev afsendt en helikopter mod stedet, oplyser Nordjyllands Politi.

Pårørende i sagen er underrettet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.