700 hørte statsministeren i Birkelse

Danmark er et godt land, men for småt til at kunne klare sig selv, lød det fra statsministeren

33
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIRKELSE:Der var Dannebrog på begge sider, da statsminister Lars Løkke Rasmussen gik på den muligvis ældste talerstol, han nogensinde har talt fra: Nemlig den parkvendte trappe foran hovedbygningen på Birkelse Hovedgaard, der er fra en tid, hvor herremandens og kongens ord var den eneste lov, der talte.

Foran ham sad der sådan cirka 700 - en del på medbragte klapstole - og det var en sen eftermiddag, der viste hvad Danmark også er: Et smukt og fredeligt sted, hvor landets statsminister før talen var på rundtur i parken uden problemer.

- Det er jo dejligt, at det kan lade sig gøre og det viser jo også, at vi stadig har et ekstremt åbent samfund. Det er også en af de ting, der er værd at fejre på sådan en flot dag. Det synes danskerne jo også - jeg er i hvert fald glad for at der er kommet så mange, der vil med til at fejre grundloven, sagde Løkke, der oven på weekendens terror i London beskæftigede sig en del med verden omkring os.

- Når tingene bliver svære og vores levevis kommer under pres, så kan der være to meget forskellige reaktioner: Man kan vælge at lukke sig inde og forskanse sig. Prøve at holde omverdenen ude. Eller man kan insistere på åbenhed og på, at vores værdier er så stærke, at de vil sejre til slut. At lyset besejrer mørket. Jeg forstår den første, men jeg insisterer på at vælge den anden. For jeg har en grundfæstet tro på, at Danmark hører til i verden omkring os.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.