Østerild

90-årige træner i motionscenteret

- Vi har aldrig haft det så godt som nu, siger Karl Jensen

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Efter træningen er det tid til socialt samvær. Normalt bliver det til en kop kakao fra automaten, men i dag er der kaffe og kage.

ØSTERILD:Løbebånd, romaskine, vægte, benpres og rygbøjninger. Ejvind Malle og Karl Jensen klarer det hele deres alder til trods.

- Vi har aldrig haft det så godt som nu, siger 90-årige Karl Jensen, og træningskammeraten på samme alder, Ejvind Malle, giver ham ret:

- Jeg har det godt. Jeg er næsten uden skavanker, siger han.

Begge mener de, at forklaringen er træningen i motionscenteret - Karl Jensens tidligere rygsmerter er helt forsvundet, efter de begyndte at træne i centeret.

En aktiv hverdag De to ældre herrer mødes hver torsdag formiddag i motionscenteret i Multicenter Østerild.

Her står to instruktører klar til at hjælpe Karl Jensen, Ejvind Malle og omkring 15 andre gennem de mange maskiner i løbet af cirka fem kvarter.

- Vi tager en omgang rundt på det meste, siger Karl Jensen.

Og hankommer ikke blot i motionscenteret om torsdagen. Både han og Ejvind Malle bestræber sig på at få sved på panden i centeret to gange om ugen. Foruden det finder de tid til cykelture, stavgang og anden motion.

- Hvis jeg springer træningen over, kan det hurtigt mærkes. Så bliver jeg lidt stiv i kroppen, siger Ejvind Malle fra Sennels, der også i sine unge dage var aktiv med både fodbold og gymnastik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.