AaB er forberedt på anderledes underlag

Nordjyderne har været på kunstgræs i Tilst, da FC Nordsjælland ikke udlåner deres egne bane

AaB trænede torsdag eftermiddag på kunststofbanen i Tilst som forberedelse til kampen mod FC Nordsjælland fredag. Foto: Niels Meredin

AaB trænede torsdag eftermiddag på kunststofbanen i Tilst som forberedelse til kampen mod FC Nordsjælland fredag. Foto: Niels Meredin

TILST:Superligaklubben AaB er maksimalt forberedt til fredagens kamp mod FC Nordsjælland.

Torsdag formiddag forlod de Aalborg og kørte af sted mod Farum. Inden de nåede Sjælland blev det til et enkelt stop i Tilst ved Århus, der i modsætning til FC Nordsjælland havde stillet en kunststofbane til rådighed.

- Det er fint lige at mærke, hvordan bolden bevæger sig på en kunststofbane. Nu ville FC Nordsjælland jo ikke stille deres egen bane til rådighed, så det er en fin løsning, at vi kan stoppe i Tilst, siger Rasmus Würtz.

Flytter sig anderledes

Kunststofbanen i Tilst kan dog ikke helt sammenlignes med den i Farum.

- Jeg tror ikke, der er nogen bane i Danmark, der ligner den på Farum Park, men nu fik vi det næstbedste, siger målmand Nicolai Larsen.
For ham er der ekstra mange ting at være opmærksom på, når underlaget er lavet af plastic.
- Generelt er tempoet hurtigere, og bolden flytter sig anderledes. Den har et andet opspring og kommer hurtigere hen ad banen, så det har jeg fokus på. Men når det er sagt, er det jo bare en normal kamp. Det er bare underlaget, der er anderledes, siger målmanden.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.