AaB forhandler med AK47

Nordjyderne er tæt på en aftale med Fredericia-topscorer

Anders K. Jacobsen slog ikke til i OB. Nu er han tæt på en aftale med AaB.

Anders K. Jacobsen slog ikke til i OB. Nu er han tæt på en aftale med AaB.

AALBORG:Fredericias bomber Anders K. Jacobsen nærmer sig den stribede AaB-trøje. Som NORDJYSKE allerede skrev for tre uger siden, så er den 23-årige angriber med tilnavnet AK47 et varmt emne på blokken hos Allan Gaarde.

Nu lægger AaB’s sportschef heller ikke engang skjul på det længere, for søndag eftermiddag så Gaarde, Anders K. Jacobsen score de to sidste mål i Fredericias 3-0-sejr over Marienlyst i landets næstbedste række, og AaB har nu, ifølge NORDJYSKEs oplysninger, trigget den frikøbsklausul på en halv million kroner, som Anders K. Jacobsen har fået indføjet i sin kontrakt med Fredericia, hvis der skulle komme et tilbud fra en Superligaklub. Derfor kan AaB nu frit forhandle med spilleren.

Anders K. Jacobsen lavede ni mål i forårets 13 kampe for Fredericia, og han er efter at have haft prædikatet evighedstalent i lang tid endelig sprunget ud som en potentiel Superliga-forward. Fynboen har aldrig nogensinde før i sin karriere grebet sin fodbold så seriøst an, som han har gjort siden årsskiftet i Fredericia og stort set samtlige 1. divisionstrænere betegnede inden sæsonen Anders K. Jacobsen som et bud på sæsonens profil.

Ifølge NORDJYSKEs oplysninger leder Allan Gaarde dog stadig efter et mere meriteret navn end Anders K. Jacobsen, der ikke er Nicklas Helenius’ afløser, men snarere en spiller til bredden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.