AaB henter AK47

Fredericia-angriber skriver to og et halvårig aftale

Anders K. Jacobsen har skud i støvlerne, og det har givet ham tilnavnet AK47. Arkivfoto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Anders K. Jacobsen har skud i støvlerne, og det har givet ham tilnavnet AK47. Arkivfoto: Scanpix Scanpix Denmark

AALBORG:Ganske som forventet har AaB valgt at hente den 23-årige angriber Anders K. Jacobsen i Frederica. Angriberen har nu skrevet under på en aftale, der gælder frem til 31. december 2015.

Anders K. Jacobsen har for alvor genfundet motivationen og evnerne til topfodbolden i FC Fredericia efter særdeles mislykkede ophold i både OB og Vejle.

- Anders K. Jacobsen er en spiller, som vi og særligt vores cheftræner Kent Nielsen har fulgt længe, og vi er glade for nu at kunne tilknytte ham som supplement til vores i forvejen meget talentfulde trup, siger AaB’s sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

- Anders er en hurtig, kropsstærk og målfarlig angriber med et godt højreben, og det viser en stærk karakter, at han efter skuffelsen i OB har formået at få karrieren tilbage på sporet.

Anders K. Jacobsen er noteret for 12 U-landskampe for Danmark, ser frem til at tiltræde i AaB, hvor aftalen løber gælder til 31. december 2015:

- Det er en stor personlig sejr for mig, at en af Danmarks største klubber igen vælger at give mig chancen, siger Anders K. Jacobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.