AaB’s kvinder satser stort

Lokale investorer spytter penge i AaB’s dameafdeling, og målet er toppen af dansk fodbold

Sebastian Engelberth Hansen
AaB’s kvinder kan glæde sig over førstepladsen i Kvindeserie vest og dermed en billet til næste sæsons 1. division. Foto: AaB
Fortuna Hjørring 23. juni 2018 12:30 - Opdateret 23. juni 2018 21:10

FODBOLD: Nordjysk herrefodbold blomstrer med tre hold i Alka Superligaen. Nu satser AaB på, at man kan skabe samme succes på kvindesiden. For med nye lokale investorer i ryggen jagter aalborgenserne en hurtig tur op i landets bedste kvinderække for at gøre de forsvarende danmarksmestre, Fortuna Hjørring, og de nylige oprykkere fra FC THY - Thisted Q selskab.

Med AaB’s nye elitesatsning på kvindesiden ønsker klubben på Hornevej at præge dansk kvindefodbold, og lørdag løftede AaB så sløret for planerne. Med fire lokale virksomheder i ryggen stifter man AaB Kvinde Elitefodbold A/S. Eliteselskabet skal styrke talentudvikling og seniorelitens økonomi.

- Med vores ambitiøse og professionelle talentudviklingsarbejde i Aalborg Boldspilklub af 1885’s pige- og kvindeafdeling har vi de seneste syv år bevist, at vi kan løfte standarden inden for kvindefodbold, og det skal vi nu bygge videre på i AaB Kvinde Elitefodbold, siger bestyrelsesformand i AaB Kvindeelite Fodbold, Pia Nielsen, i en pressemeddelelse.

AaB’s kvinder afslutter lørdag sæsonen i landets tredjebedste række, hvor de inden sidste runde har sikret sig oprykning til 1. division.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...