AaB´s økonomi kan blive endnu bedre

Europæisk eventyr kan give større plus

Stephan Schors vil ikke afvise, at dette års overskud kan ende med at blive endnu større. Arkivfoto: Grete Dahl

Stephan Schors vil ikke afvise, at dette års overskud kan ende med at blive endnu større. Arkivfoto: Grete Dahl

AALBORG:AaB offentliggjorde torsdag, at klubbens økonomi er i stærk bedring, hvilket naturligvis også var ventet, efter AaB højest overraskende sikrede sig The Double i den netop overståede sæson.

Derfor opjusterede man forventningerne til dette regnskabsår fra et overskud på fem millioner kroner til et overskud på 13 millioner kroner.

AaB’s økonomi kan dog ende med at give et endnu større overskud i dette regnskabsår. Klubben har nemlig ikke budgetteret med europæisk avancement, og lykkes det at vinde en af de to kvalifikationsrunder, som klubben som minimum er garanteret, så bliver der tale om endnu en opjustering af overskuddet.

- Det er jo her, man er nødt til at adskille de sportslige ambitioner og de økonomiske mål. Sportsligt går vi selvfølgelig benhårdt efter at vinde en af de to runder, men omvendt har vi også erkendt, at det ikke er noget, vi kan basere vores økonomi på. Men skulle det eksempelvis blive til deltagelse i Europa League, så er der jo tale em en ret betragtelig sum, siger administrerende direktør Stephan Schors.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.