AaB

AaB’s universalnøgle tager to år mere

Patrick Kristensen har fået forlænget sin kontrakt med AaB

Patrick Kristensen bliver i AaB i yderligere to sæsoner. Arkivfoto: Torben Hansen

Patrick Kristensen bliver i AaB i yderligere to sæsoner. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:AaB og Patrick Kristensen er blevet enige om at forlænge aftalen for yderligere to sæsoner, og klubbens universalnøgle glæder sig over, at han kan fortsætte karrieren i den klub, han har spillet for, siden han var 15 år og skifte fra Storvorde.

- Det er jeg utroligt glad for. Det er fantastisk, at jeg kan blive i en klub, jeg har været i i så mange år, og jeg synes stadig ikke, at mit job i AaB er forbi, siger Patrick Kristensen.

- Spillemæssigt synes jeg, at der er gang i mange sjove ting. Jeg synes for alvor, man begynder at kunne se, hvad det er, Morten Wieghorst gerne vil med holdet. Og jeg kan stadig udvikle mig som spiller, ligesom holdet også kan udvikle, siger han.

I superligaen er det indtil videre blevet til 264 kampe for spilleren, der har været igennem alle pladser på banen i tiden i AaB.

- Mit mål skal være at spille så mange kampe som muligt over de næste par år. Det var det, jeg brugte mest tid på at tænke over i forbindelse med forhandlingerne i denne omgang. Jeg havde et svært efterår efter en operation, og derfor skulle jeg lige finde ud af med mig selv, om det var det rigtige at blive. Men her i år har jeg haft en rigtig god opstart, og jeg har spillet meget på det seneste, og det har været med til at gøre, at det nu føles helt rigtigt at forlænge, siger han.

Han har dermed kontrakt frem til sommeren 2020.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst