AaB

AaB-start uden ret meget nyt blod

Morten Wieghorst har endnu ikke fået de ønskede forstærkninger

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

AaB’s superligaspillere havde mandag første arbejdsdag efter sommerferien. Foto: Michael Koch

FODBOLD:Mandag formiddag sluttede tre ugers ferie for AaB’s superligaspillere. Cheftræner Morten Wieghorst stod igen klar med pisken på klubbens træningsanlæg i Aalborg Øst, og om 26 dage venter første spillerunde på udebane mod FC København.

- Det har været fint for spillerne at få et afbræk, men de virker glade for velforberedte, så vi kan få en bedre sæson end sidste år, siger cheftræner Morten Wieghorst.

Spillerne var først igennem en konditionsprøve - en såkaldt biptest - som i øvrigt blev vundet af den svenske forsvarsspiller, Markus Holgersson. Siden fulgte en god times træning på græs.

Der var tre nye ansigter på banen hos AaB. Den 22-årige amerikanske målmand Michael Lansing, der er hentet transferfrit i Vejle, samt de to nyoprykkede U19-forsvarere Nikolaj Lyngø og Mathias Andersen.

Det er også først nu, at Marco Ramkilde officielt indlemmes i superligatruppen på fuld tid. Men i praksis har angriberen trænet med i det meste af foråret.

AaB har hen over sommeren sagt farvel til tre spillere. Thomas Enevoldsen (kontraktudløb - indtil videre klubløs), Joakim Mæhle (solgt til belgiske Genk) og Morten Rokkedal (udlejet til Thisted FC).

Dermed har cheftræner Morten Wieghorst endnu ikke fået de markante forstærkninger, han ønsker sig.

- Jeg er ikke bekymret, for der skal nok komme nye spillere. Vi skal finde de rigtige - i forhold til den stil, og det tager nogle gange lidt længere tid. Men selvfølgelig vil jeg hellere have de nye spillere i dag end i morgen, for opstarten er relativ kort, siger AaB-træneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.