AaB tabte nøglekamp

AaB Ishockey kunne have overtaget AL Bank Ligaens femteplads fra Herlev med en sejr i hovedstaden, men det endte med et bittert nederlag på 3-4.

Jonas Guldbæk (20) - her i aktion i en tidligere kamp - bragte AaB Ishockey foran 2-0 ude mod Herlev torsdag aften, men siden gik det ned ad bakke. 
Foto: Lars Pauli

Jonas Guldbæk (20) - her i aktion i en tidligere kamp - bragte AaB Ishockey foran 2-0 ude mod Herlev torsdag aften, men siden gik det ned ad bakke. Foto: Lars Pauli

Da Esbjerg samtidig vandt, så er aalborgenserne nu kun ét point fra at dumpe ned på syvendepladsen. Det startede ellers fornemt for AaB, der bragte sig foran 2-0 efter første periode på mål af Rene Espersen og Jonas Guldbæk, men de formåede ikke at holde fast. Inden tredje periode havde Herlev udlignet til 2-2, og selv om Jaroslav Kmit - nyligt ankommet slovak - igen bragte AaB i front i tredje periode, så udlignede hjemmeholdet hurtigt til 3-3. Der blev ikke scoret i overtiden, og så var Herlev skarpest på straffeslagene, hvor de var ene om at score ved Mikael Wahlberg. Dermed har Herlev nu to points forspring på femtepladsen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.