Aabybro og Skovsgaard i håndboldsamarbejde

Team Jammerbugt bliver det nye fælles navn for samarbejde, der skal skabe stærkere hold

Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AABYBRO:Team Jammerbugt er navnet på det nye håndboldsamarbejde mellem Aabybro HK og Skovsgaard Brovst KFUM. Klubberne har valgt at gå sammen for at skabe et slagkraftigt mandskab på herreseniorsiden. som omfatter klubbernes hold i Jyllandsserien og serie 2.

Holdets træner, Steen Schmidt, ser potentiale i samarbejdet:

- Der er en masse gode spillere i begge klubber, og ved at lægge klubberne sammen sigter vi mod at få skabt et godt træningsmiljø, der kan udvikle spillerne yderligere, siger Steen Schmidt.

Også formand i Aabybro HK, Klaus Simonsen, ser fordele i samarbejdet:

- Sammen kan vi skabe et træningsmiljø, som vi ikke kan hver for sig. Og så ser vi samarbejdet som en styrkelse af håndbolden i området, siger Klaus Simonsen.

Det nye klubsamarbejde har ikke som udgangspunkt en fast base, for både DGI-huset i Aabybro og Sport og Kulturcenter i Brovst lægger halgulv til.

Træner Steen Schmidt håber ikke, at den skiftende hjemmebane får betydning for klubbens opbakning:

- Jeg forventer at se mange spillere hver gang til træning, så vi kan få sammentømrede mandskaber, hvor der også er plads til at udvikle den enkelte spiller.

Formand for Skovsgaard Brovst KFUM, Heidi Kronborg, ser frem til samarbejdet, som hun håber får opbakning:

- Team Jammerbugt kommer nok hovedsageligt til at bestå af lokale spillere, så der er god grund til at komme i hallen og bakke op om projektet, siger Heidi Kronborg.

Spillerne har allerede haft harpiksen fremme. Første træning for Team Jammerbugt fandt sted onsdag 13. maj og vil henover sommeren fortsætte mod den nye sæson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.