Aalborg afviste Kolding i drama

Aalborgenserne fik en resultatmæssig perfekt start på slutspillet

26
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KOLDING:Aalborg Håndbold kom fra land i slutspillet med to lune point på en svær udebane i Kolding. Haluret viste 27-29 i gæsternes favør efter 60 dramatiske minutter.

Dermed er Aalborg Håndbold fortsat i spidsen i slutspilspuljen med nu fire point, da de som grundspilsvindere havde to point med sig. KIF Kolding er fortsat sidst med nul point.

Kampen blev først afgjort med 17 sekunder tilbage på uret, da Sander Sagosen tog sagen i egen hånd og slog sejren fast, mens hånden var oppe for passivt spil.

Intens fight fra første minut

Der var fra første minut tale om en tæt og intens fight, hvor der blev gået til vaflerne i begge forsvar. Det udløste et hav af udvisninger, og kampen var mere spændende - end den var velspillet.

Patrick Wiesmach gav Aalborg Håndbold en fin start med to hurtige kontrascoringer efter redninger fra Mikael Aggefors.

Men KIF fik hurtigt kontakt og kom i front 3-2. Derfra fulgtes de to mandskaber stort set ad, da begge keepere holdt højt niveau.

Kasper Hvidt var dog en kende skarpere. Især da han formåede at pille en helt fri Sander Sagosen, mens Aalborg var tre mand i overtal. Samme nordmand kunne ikke rigtig få gang i sit spil, og aalborgensernes største profil tilbragte en pæn del af halvlegen på bænken.

Kolding-overtag efter pausen

Meget passende stod der 13-13 efter de første 30 minutter, men Kolding fik hurtigt overtaget efter pausen. Aalborg Håndbold forcerede konstant spillet for at presse hjemmeholdet på fysikken, men det udløste en stribe tekniske fejl.

Hjemmeholdets Fabio Rocha var skarp på de kontrachancer, det udløste, og ved stillingen 18-15 efter syv minutters spil følte cheftræner Aron Kristjansson sig derfor nødsaget til at tage en timeout. Det virkede.

Tre hurtige scoringer på stribe af Sagosen, Juul og en skarp Wiesmach og måltavlen var ændret til 18-18. Det bragte momentum tilbage hos aalborgenserne. Mikael Aggerfors overstrålede nu kollega Hvidt i målet, og Patrick Wiesmach var skarp i sine kontraløb.

Lignede afgørelsen

Det lignede afgørelsen, da selvsamme Wiesmach med syv minutter tilbage bragte sit hold foran med tre mål - 23-26 - og samtidig fremtvang en udvisning til Kolding.

Men i stedet for at lukke kampen brændte aalborgenserne i flere omgange på en genopstanden Kasper Hvidt, og med fire minutter igen reducerede Igropulo til 25-26. Havde det ikke været for Mikael Aggefors’ redning på en helt fri Fabio Rocha, havde hjemmeholdet også udlignet med tre minutter tilbage på haluret.

Sagosen ud af ingenting

I stedet viste Sander Sagosen klassen og øgede til 25-27 ud af ingenting. Dog for blot at løbe hjem i forsvaret og pådrage sig en udvisning med to et halvt minut igen. Derfor fik KIF reduceret til 26-27 - blot for igen at se Patrick Wiesmach løbe kontra og øgede til 26-28.

Kolding var dog ikke slået endnu. Med ét minut igen sørgede Jens Peschardt for reduceringen til 27-28. Det lykkes dog aalborgenserne at holde angrebet - indtil Sander Sagosen kom på banen igen og altså afgjorde kampen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.