Aalborg DH tæt på fransk triumf

Hajerne er nu kun én sejr fra trofæ i Venus Cup

Sandra Kjær var en af de Aalborg DH-spillere, der gjorde sig bemærket i kampen mod svenske Spårvägen.Arkivfoto: Hans Christian Jakobsen <i>Fotojournalist Hans Christian Ja</i>

Sandra Kjær var en af de Aalborg DH-spillere, der gjorde sig bemærket i kampen mod svenske Spårvägen.Arkivfoto: Hans Christian Jakobsen Fotojournalist Hans Christian Ja

FRANKRIG:Aalborg DH vandt lørdag den anden kamp ved Venus Cup, der i øjeblikket løber af stablen i Frankrig.

Turneringen er et led i Aalborg DH’s forberedelser til den nye sæson i håndboldligaen, og i går gik det ud over svenske Spårvägen fra den svenske eliteserie, som blev besejret med 26-20.
Cheftræner Allan Heine fik gang i mange spillere, og især Dzenita Bajic, Nikoline Buus og Sandra Kjær gjorde det godt for de aalborgensiske hajer.

En sejr fra trofæet

Hajerne var foran 14-11 ved pausen, og sejren var aldrig i fare derfra. Det svenske eliteseriehold kunne ikke hamle op med Aalborg DH, der rent fysisk kørte modstanderen over til sidst i kampen.

Aalborg DH spiller senere i dag den sidste kamp, hvor modstanderen er franske Mios-Biganos. Vinderen af den kamp kan samtidig hæve trofæet som vinder af årets Venus Cup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.