Aalborg går fri af flystrejke

Lufthansas kabinepersonale nedlægger arbejdet i dag

Lufthansas afgange til og fra Aalborg bliver ikke berørt af strejken blandt selskabets kabinepersonale.Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Lufthansas afgange til og fra Aalborg bliver ikke berørt af strejken blandt selskabets kabinepersonale.Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

NORDJYLLAND:Lufthansas kabinepersonale på baserne i Frankfurt og Düsseldorf indleder over middag fredag en ni timer lang arbejdsnedlæggelse.

Strejken er en del af en uge med arbejdsnedlæggelserne, som kabinepersonalets fagforening, UFO, tidligere har bebudet.

Nordjyder, der skal til eller fra Frankfurt fredag og de tidlige morgentimer lørdag kan dog ånde lettede op, for strejken kommer ikke umiddelbart til at have konsekvenser for afgange mellem Aalborg og Frankfurt.

Årsagen er, at afgangen mellem de to byer flyves af datterselskabet Lufthansa CityLine og sammen med øvrige datterselskaber, som eksempelvis Germanwings, SWISS og Brussels Airlines er de ikke påvirkede af arbejdsnedlæggelsen.

Skal man i løbet af dagen videre ud i verden med et Lufthansa-fly gælder det dog om at holde sig orienteret om eventuelle aflysninger. Det kan f.eks. ske på www.lufthansa.com.

Strejken skyldes, at længerevarende forhandlinger om løn, arbejdsvilkår og pensionsordninger er gået i hårdknude.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.