Aalborg Håndbold rejste sig i Gudme

Jesper Jensens mandskab fik den bedst tænkelige start på slutspillet

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

GUDME:Aalborg Håndbold fik en helt perfekt begyndelse på slutspillet, da det skærtorsdag blev til en overbevisende 31-25-sejr på udebane over GOG.

Aalborgenserne kom ellers til Gudme i tvivlsom forfatning efter weekendens ydmygelse på hjemmebane i pokalsemifinalen mod Team Tvis Holstebro.

Det var dog ikke til at se på Jesper Jensens tropper i kampens begyndelse. Aalborg Håndbold kom flyvende fra start og kom hurtigt foran 3-0.

Som første halvleg skred frem, kom hjemmeholdet dog bedre med, om end Aalborg Håndbold fortsat var i teten og derfor ganske fortjent gik til pause med en føring på 14-13.

Også anden halvleg begyndte godt for Aalborg Håndbold, der hurtigt bragte sig foran 18-14, og selv om GOG kort efter fik reduceret den føring til to mål, så gæsterne sig aldrig tilbage.

En stærkt spillende Ole Erevik holdt fynboerne fra fadet, og det udnyttede holdkammeraterne effektivt i den anden ende.

Det betød, at Aalborg Håndbold i store dele af anden halvleg førte med enten fem eller seks mål, hvorfor sejren aldrig kom i fare.

Håvard Tvedten blev topscorer for Aalborg Håndbold med syv scoringer.

Sejren betyder samtidig, at Aalborg Håndbold er godt på vej mod semifinalerne. Nordjyderne tog to point med fra grundspillet og slog torsdag dermed et hul på fire point ned til GOG.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.