Aalborg Håndbold solgte sig dyrt i Kolding

Trods en flot sejr i lørdagens DM-semifinale står den nu på bronzekampe for aalborgenserne

Bo Spellerberg blev nok engang en dyr herre for Aalborg Håndbold. Foto: Frank Cilius/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Bo Spellerberg blev nok engang en dyr herre for Aalborg Håndbold. Foto: Frank Cilius/Scanpix Scanpix Denmark

KOLDING:Det bliver som forventet KIF Kolding København, der skal spille DM-finale. Aalborg Håndbold solgte sig dog dyrt i lørdagens returkamp i det sydjyske, som de vandt 28-25. KIF’s sejr på seks mål i Gigantium for to uger siden endte dog som forventet med at være for stor en mundfuld at indhente.

Mens Aalborg Håndbold ydede en apatisk præstation langt under vanlig standard i den første semifinale, så leverede de lørdag 60 klart godkendte minutter, hvor de mod de flestes forventning fik skabt spænding om det samlede udfald.

Kolding førte ellers 15-13 ved pausen, men i det sidste kvarter kom Emil Berggren og Buster Juul ind fra bænken og scorede nærmest efter behag. Dermed kom Aalborg foran 27-23, og de havde stadig fire minutter til at score yderligere to mål, som ville have fuldbyrdet sensationen.

En tvivlsom kendelse, da Niclas Barud tilsyneladende blev hevet i trøjen - men som ikke udløste noget fløjt fra dommerne - blev dog dyr. I stedet løb Bo Spellerberg ned i den anden ende og slukkede håbet.

Nu venter to bronzekampe for Aalborg Håndbold - torsdag og søndag i den kommende uge. Her er modstanderen taberen af semifinalen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Skjern.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden