- Aalborg har modnet mig

Nicolaj Jacobsen fik en guld og en sølv ud af to sæsoner i Aalborg

Nikolaj Jacobsen takker tiden i Aalborg for, at den har modnet ham som cheftræner, så han nu er klar til topjobbet i Tyskland. Foto: Claus Søndberg <i>Foto Claus Soendberg</i>

Nikolaj Jacobsen takker tiden i Aalborg for, at den har modnet ham som cheftræner, så han nu er klar til topjobbet i Tyskland. Foto: Claus Søndberg Foto Claus Soendberg

KOLDING:Han gestikulerede, råbte og skældte ud på dommerne, som man er blevet vant til igennem to sæsoner med Nikolaj Jacobsen som cheftræner i Aalborg Håndbold. Alligevel kunne han ikke pace sit mandskab frem til den anden guldmedalje på to sæsoner.

Cheftræneren kom til i sæsonen 2012-2013 og har for alvor skabt en vinderkultur, som han nu tager med sig sammen med Mads Mensah til tyske Rhein Neckar Löwen.

- Jeg har haft en rigtig god tid som træner i Aalborg. Og så pynter en guld og en sølvmedalje bestemt også på cv’et, og de to medaljer ville jeg besmet også have takket ja til, hvis du havde spurgt mig, inden jeg startede i Aalborg, siger den karismatiske cheftræner.

Tiden har også modnet cheftræneren så meget, at han nu er klar til den store opgave at træne et tophold i den tyske Bundesliga, der af de fleste betegnes som den stærkeste liga i verden.

- Jeg vil tænke tilbage på min tid i Aalborg med glæde. Som hold er vi kommet rigtigt langt med nogle gode værdier, hvor man har kæmpet og slåsset for hinanden. Og nu venter der et nyt eventyr, som jeg glæder mig rigtig meget til, siger han.

Sammen med resten af mandskabet holder han sølvreception lørdag klokken 14, hvor både han og de øvrige folk, der stopper i klubben kan tage en ordentlig afsked med hinanden og de mange fans.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.