Aalborg Pirates kværner videre

Gentofte var ingen match i søndagens Metal Liga-duel i Gigantium

Claus Jensen
Aalborg Pirates slog søndag Gentofte Stars sikkert i Gigantium. Foto: Torben Hansen
Aalborg Pirates 14. januar 2018 17:04 - Opdateret 14. januar 2018 19:37

ISHOCKEY: Aalborg Pirates havde revanche til gode, og den fik de i høj grad, da Gentofte Stars søndag var på besøg i Gigantium til en duel i Metal Ligaen foran 2076 tilskuere.

I november vandt Gentofte overraskende 4-0 i Aalborg, men søndag var det piraterne, der dominerede og vandt hele 5-0. Med sejren konsoliderede Pirates andenpladsen i Metal Ligaen.

Indledningsvis så det eller ikke for godt ud. Godt hjulpet på vej af en del overtalsspil dominerede sjællænderne og førte skudstatistikken 9-2, da der var spillet 13 minutter af første periode.

Men så gik det stærkt for Aalborg Pirates, der scorede på både skud nummer tre og fire. Først ved Kirill Kabanov (13.54) og siden ved Lasse Bo Knudsen (14.23).

Derfra var hjemmeholdet i fuld kontrol, og sejren burde også have været en del mål større.

Quenneville tilbage med mål

Tidligt i anden periode blev det 3-0 ved tilbagevendte Peter Quenneville, der endelig havde fået sin arbejdstilladelse i hus.

Canadieren var dermed hurtig til at stemple ind og vise den målfarlighed, der i sommer fik ham til den tjekkiske liga. Men opholdet her eller det efterfølgende i den finske liga blev ikke en succes. Det kan Aalborg Pirates nu nyde godt af.

Aalborgenserne kom på 4-0 inden sidste periode, da Oliver Hinse udnyttede Kabanovs flotte forarbejde. Og 5-0 kom tidligt i tredje periode, da Nikolaj Carstensen fra blå linje løfte pucken i mål mellem venner og fjender.

Aalborg Pirates skal tirsdag til Esbjerg, inden de i den kommende weekend tager til Boxen i Herning for at spille final-4 i pokalturneringen.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...