Aalborg Pirates lader sig ikke kyse

Britisk cheftræner fremhæver holdets form og attitude før ligapremieren i Gentofte

Aalborg Pirates indleder i aften sæsonen på udebane mod nyoprykkede Unibet Stars Gentofte, der trænes af den tidligere Aalborg-manager Karsten Arvidsen. Foto: Claus Søndberg <i>Claus Søndberg</i>

Aalborg Pirates indleder i aften sæsonen på udebane mod nyoprykkede Unibet Stars Gentofte, der trænes af den tidligere Aalborg-manager Karsten Arvidsen. Foto: Claus Søndberg Claus Søndberg

AALBORG:Bookmakerne spår dem til at blive den bløde mellemvare, og Aalborg Pirates’ nye britiske cheftræner gider ikke bruge kræfter på at sige dem imod før fredagens premiere mod nyoprykkede Unibet Stars Gentofte.

- Vores fokus er udelukkende på at arbejde stenhårdt og koncentreret - både til træning og i kamp. Så må vi se, hvor langt det rækker, forklarer Paul Thompson.

Han har dog masser af roser til sit mandskab, der indledte sæsonen med at slå Frederikshavn White Hawks ud af pokalturneringen.

- Nok har vi et ungt og urutineret hold, men jeg har også 22 spillere med den rigtige indstilling, og som er i fysisk god form. Vi kan stå distancen i 60 minutter med højt tempo, så vi kommer ikke på noget tidspunkt til at blive nedkæmpet, fastslår Paul Thompson.

Aalborg Pirates må til premierekampen i Gentofte undvære Sebastian Ehlers og Daniel Madsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.