Aalborg sikkert i semifinalen

Sejr på 29-26 i Herning sender Aalborg videre

Emil Berggren viste sig stærkt frem i offensiven med syv scoringer. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Emil Berggren viste sig stærkt frem i offensiven med syv scoringer. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HERNING:Der resterer endnu to kampe i slutspillet i Boxer Herreligaen, men Aalborg er allerede klar til semifinalerne efter søndages sejr på 29-26 i Herning. Dermed har Aalborg et mål tilbage - nemlig at vinde de resterende to hjemmekampe i slutspillet, da det vil give førstepladsen i gruppen og sikre, at semifinalen ikke bliver mod KIF Kolding København.

Aalborg Håndbold var uden både Niclas Barud og Morten Slundt til kampen i Herning.

Aalborg kom forrygende fra start, da Ole Erveik lagde ud med et par redninger i kassen, og de gange han ikke nappede bolden, så sørgede hjemmeholdet selv for at smide bolden væk - ganske som de gjorde i grundspilskampen i Aalborg tidligere på sæsonen.

Det udnyttede Aalborg til hurtigt at bringe sig i front med fire mål ved stillingen 6-2, og i offensiven var det især Emil Berggren, der spillede godt til.

Midtvejs i halvlegen fik HC Midtjylland dog sat deres aftryk på kampen og fik reduceret til 8-9, og Jesper Jensen måtte tage sin første time-out og sende Søren Westphal på kassen.

Han fik hurtigt fat i et par bolde, og i angrebet fik Aalborg gang i indspillene til Simon Hald, der lynhurtigt scorede tre gange. Defensivt var det dog ikke en prangende halvleg af aalborgenserne, der dog alligevel kunne gå til pausen med en føring på 17-15.

Og fra starten af anden halvleg fik Aalborg styrket defensiven. Westphal lagde for med tre redninger, og Aalborg kunne igen trække fra - denne gang med fem mål.

Men halvlegen gav også nye slag til en i forvejen skadesramt trup. Efter 12 minutter måtte Søren Westphal udgå med et skadet ben - han kunne slet ikke støtte på venstre ben - og Emil Berggren fik bandage på hovedet efter et sammenstød.

Men Aalborg formåede alligevel at holde HCM stangen og sikre de to point, der sender holdet videre - selvom det blev spændende til sidst, da HCM lukkede til 25-26. Martin Larsen og Emil Berggren blev topscorere med syv mål hver.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden