Aalborg skal afholde EM i karate

Aalborg er blevet udpeget som værter til mesterskaberne, som finder sted i 2019

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Aalborg bliver vært for U21 Europamesterskabet i karate i 2010. Stævnet skal afvikles i Gigantium fra 7. -10. februar 2019.

Det oplyser Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Det er European Karate Federation (EKF) og Dansk Karate Forbund som står bag arrangementet. Arrangørerne forventer omkring 1.200 deltagende atleter.

- Det er stort for Dansk Karate Forbund at kunne tiltrække så stor en event til Danmark. Dansk Karate Forbund er i en stadig rivende udvikling med godt 12.000 medlemmer, og dette er en kulmination på det flotte stykke arbejde, som forbundet og dets medlemmer har gjort gennem de sidste mange år. Aalborg er et kraftcenter for karaten i Danmark med mange danske og internationale mestre. Det bliver stort for karaten og for byen, når byen rummer af kampråb og cirkelspark i ugen for mesterskaberne", siger formand for Dansk Karate Forbund, Thomas Bjuring i pressemeddelelsen.

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen glæder sig også.

- Det er en virkelig god nyhed for Aalborg. Arrangementet passer perfekt til såvel Aalborg som Gigantium, og tidspunktet kunne ikke være bedre. Aalborgenserne får et suverænt oplevelsestilbud i den mørke vinterperiode. Det er også helt fantastisk for vores lokale klub Aalborg Sportskarate, som i de seneste år har leveret nogle helt fantastiske resultater. Og sidst men ikke mindst generer et arrangement af denne størrelse både omtale af Aalborg og giver vores hoteller og restauranter noget at lave, lyder det fra Thomas Kastrup-Larsen.

Det er første gang, at et officielt europamesterskab kommer til Danmark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden