Aalborg-succes til DM i svømning

Aalborg Svømmeklub tog hele 37 medaljer ved weekendens danske mesterskaber på kortbane

Nicolai Skovsgaard Tøfting
De fire Aalborg-svømmere Viktor Bromer, Louise B. Dalgaard, Julie Levisen og Mie Ø. Nielsen var med til at høste medaljer til Aalborg Svømmeklub ved weekendens DM på kortbane. Arkivfoto: Jesper Thomasen
Sport 24. november 2014 16:34 - Opdateret 24. november 2014 16:41

AALBORG: Aalborg Svømmeklub markerer sig for tiden alle steder. Klubbens svømmere med Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen i spidsen høster medaljer i stor stil - både nationalt og internationalt.

I weekenden blev dette års DM på kortbane afholdt i Bellahøj i København, og igen var der ikke megen slinger i valsen - Aalborg Svømmeklub markerede sig for andet år i træk som den bedste klub blandt de deltagende.

Nordjyderne formåede at skrabe hele 37 medaljer til sig - 16 guld, syv sølv og 14 bronze.

Desuden satte fire af Aalborg Svømmeklubs store kvindelige svømmetalenter - Mie Ø. Nielsen, Julie Levisen, Louise Dalgaard og Isabella Sørensen - ny dansk rekord på 4x50 meter holdmedley i tiden 1.49,11.

- Mange af vores svømmere gjorde det rigtig godt til stævnet og svømmede mange flotte personlige rekorder hjem, lyder det fra cheftræner Eyleifur ”Leifi” Johansen, som var særlig imponeret over Nicolas Blanch, som i en alder af bare 16 år tog to guldmedaljer i seniorkonkurrencerne - og fem i juniorkonkurrencerne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...