Aalborg Svømmeklub genvandt DM

Stærkt sidste afsnit sikrede titel

Mie Ø. Nielsen hentede to heatsejre i sidste afsnit af DM-weekenden og var med til at sikre guldet for andet år på stribe. Arkivfoto: Torben Hansen

Mie Ø. Nielsen hentede to heatsejre i sidste afsnit af DM-weekenden og var med til at sikre guldet for andet år på stribe. Arkivfoto: Torben Hansen

KASTRUP:Aalborg Svømmeklub kan fortsat smykke sig med titlen som landets bedste svømmeklub efter en meget tæt afgørelse på årets danske mesterskaber, der blev afholdt i Kastrup.

Tre klubber har hele weekenden igennem haft chancen for at hente guldmedaljerne, men takket være et ekstremt stærkt sidste afsnit så blev det Aalborg, der løb med guldmedaljerne.

I sidste afsnit hentede Aalborg nemlig hele fem heatsejre i de 10 løb, da Anton Bromer vandt 50 meter fri, Mie Ø. Nielsen vandt kvindernes 50 meter fri, Viktor Bromer vandt 200 meter butterfly, Pål Joensen vandt 1500 meter fri, og klubbens kvinder var suveræne på 4x100 meter fri, og det var nok til nappe den samlede sejr, da Aalborg endte med 52.471 point, Sigma Swim fik andenpladsen med 51.971 point og og hjemmebaneklubben Kvik Kastrup fik bronzemedaljerne med 51.896 point.

Efter førstedagen lørdag lå de tre klubber også i spidsen, men der var det Kvik Kastrup, der havde førstepladsen, men alle tre klubber lå inden for 200 point, og derfor var der lagt op til en meget tæt afgørelse søndag.

Mesterskabet kroner endnu en flot sæson for Aalborg Svømmeklub, der cementerer sin status som landets bedste.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.