Aalborg-travhest skal til VM

Slide So Easy er udtaget til The Internatiol Trot

Slide So Easy og kusk Flemming Jensen skal til The International Trot i New York. Arkivfoto: Burt Seeger

Slide So Easy og kusk Flemming Jensen skal til The International Trot i New York. Arkivfoto: Burt Seeger

HESTESPORT:Den Aalborg-trænede travhest Slide So Easy bliver den danske repræsentant, når der i oktober afvikles The International Trot, der normalt anses for at være det uofficielle VM for travheste.

Hesten, der trænes af Flemming Jensen, har alene i år indkørt omkring 500.000 kroner i præmiepenge med fem sejre i otte starter, og så sent som i weekenden sejrede den i hurtigklassens opgør ved Aalborg Store Pris på Racing Arena Aalborg, da den tog sejren hjem i tredje sport i 1.12,4a/1640.

Tirsdag bekræftede VM-løbets danske manager, Klaus Koch, at Slide So Easy har fået pladsen ved det store stævne på Yonkers Raceway i New York.

Det bliver også Flemming Jensens første forsøg på at sejre i verdens vigtigste travløb.

- Eksperter har fundet frem til, at han er Danmarks bedste hest, og det i sig selv er stort. Det bliver det hårdeste løb, han nogensinde har været ude i, og formentlig også det hårdeste han vil komme ud i, men vi må gøre et forsøg, siger Flemming Jensen til danskhv.dk.

- Vi kommer ikke til at ændre noget i hans træning eller lignende, det må række som det er. Der kommer også løb efterfølgende, og vi vil ikke spille hasard med hans helbred, siger Flemming Jensen.

Slide So Easy ejes af brødrene Thomas og Morten Clemmensen, deres far Leif Clemmensen samt Søren Christensen, der tager til USA for at følge den danske toptraver. De får dog selskab.

- Vi nok nødt til at tage konerne med. Vi slipper nok ikke afsted med at gøre det til en mandetur denne gang, siger Morten Clemmensen til hjemmesiden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.