Narkohandel

25-årig idømt fængsel i kæmpe narkosag

En 25-årig mand er blevet idømt tre et halvt års ubetinget fængsel for at have leveret 2,6 kilo amfetamin til en adresse i Aalborg

Genrefoto

Genrefoto

AALBORG:I marts 2019 blev en række personer anholdt i forbindelse med en større politiaktion mod rockermiljøet omkring Aalborg.

Her blev flere adresser ransaget af i aktionen, som blev koordineret af Særlig Efterforskning Vest. Syv personer blev anholdt og sigtet for at have været en del af et netværk, der solgte store mængder amfetamin – alt sammen med base i Aalborg.

Få uger efter den store aktion blev en 25-årig mand anholdt og efterfølgende varetægtsfængslet, sigtet for at have leveret 2,6 kilo amfetamin til en adresse i Aalborg.

Tirsdag sad han på anklagebænken hos Retten i Aalborg, og her blev den 25-årige Jonas Sørensen fra Aalborg idømt tre og et halvt års ubetinget fængsel.

- Jeg er tilfreds med resultatet. Det er tilfredsstillende, når sagerne er så godt efterforsket, at tiltalte tilstår og modtager dommen, siger anklager i Særlig Efterforskning Vest, Morten Rasmussen.

Ud over den 25-årige har fem andre personer fået dom i samme sag. To sidder fortsat varetægtsfængslet og venter på, at deres sag kommer i retten.

- Den ene kommer sandsynligvis for retten om ikke så lang tid, tilføjer anklageren.

Den 25-årige mand er, i modsætning til de øvrige henholdsvis dømte og anklagede i sagen, ikke medlem af rockergruppen Satudarah.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst