50-årig fik tungen bidt af i slagsmål efter drikkeri

En anden 50-årig mand er sigtet for kvalificeret vold efter usædvanlig episode

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

GISTRUP:En noget usædvanlig voldssag udspandt sig lørdag aften i et hus på Gistrupkanten. To 50-årige mænd var begge involveret i noget drikkeri sammen med flere personer, men pludselig endte det i et slagsmål, hvorunder den ene af de to 50-årige mænd bed halvdelen af tungen af den anden 50-årige.

Det fortæller vagtchef Bruno Brix, Nordjyllands Politi.

Politiet blev kaldt ud til adressen i Gistrupområdet ved en alarm klokken 19.34.

Det er vidner til slagsmålet, der overfor politiet har berettet, at den ene af de to 50-årige bed tungen af den anden mand.

Endnu er der ikke foretaget en egentlig afhøring af de implicerede parter, så derfor er de nærmere omstændigheder fortsat lidt uklare for politiet.

- Vi skal have afhørt de implicerede og vidnerne yderligere. Men umiddelbart sigter vi den ene af de to 50-årige mænd for kvaliceret vold - altså efter den hårde voldsparagraf 245, og så skal det vurderes af vore jurister, om ham vi kalder gerningsmanden skal fremstilles i et grundlovsforhør, oplyser vagtchefen.

Såfremt manden med den afbidte tunge ikke kan få syet den abidte tungedel på igen kan det ende med at få konsekvenser for hans evner til at tale - rent i hvert fald, og det er med til at gøre, at politiet sigter ham efter den grove voldsparagraf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.