Aalborg Storcenter vil lade vagter være mere synlige

Sikkerheden har fået et eftersyn oven på gårsdagens skyderi i Field's

Aalborg Storcenter er i løbende dialog med politiet om sikkerheden oven på skudangrebet i Field's søndag aften. <i>Foto: Torben Hansen</i>

Aalborg Storcenter er i løbende dialog med politiet om sikkerheden oven på skudangrebet i Field's søndag aften. Foto: Torben Hansen

I kølvandet på skudangrebet i Field's i går aftes, beder Danske Shoppingcentre nu personale og vagter være mere synlige i de 18 indkøbscentre, selskabet ejer - heriblandt Aalborg Storcenter.

- I Aalborg Storcenter har vi vagter, der patruljerer fast, og som altid er synlige. I dag gik jeg selv ned og talte med både dem og butikspersonalet. Alle er forholdsvis rolige, men de kunder, jeg har talt med, har selvfølgelig tænkt over det en ekstra gang, inden de er kørt herud, siger Niels Adolfsen, der er centermanager for Aalborg Storcenter.

Han mærker, at stemningen er præget af den voldsomme og tragiske hændelse, der udspillede sig i Fields's i går.

- Det er jo frygteligt for dem, det er gået udover, og som nu har denne her voldsomme oplevelse tæt inde på livet, siger han.

- Samtidig er det svært at forberede sig mod én gal mand, siger han.

Alligevel var Niels Adolfsen mødt tidligt ind i morges for personligt at gennemgå beredskabsplanen, som driftsafdelingen senere i dag også har gennemgået og godkendt. Samtidig er Aalborg Storcenter i løbende dialog med politiet, fortæller Niels Adolfsen.

- Folk kan være helt trygge ved at komme herud. Vi har et upåklageligt godt samarbejde med Aalborg Politi, og det er også dem, vores beredskabsplan er udarbejdet i samarbejde med.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.