Trafikuheld i kryds: Vej spærret i godt en time

Sammenstød i kryds spærrede Nibevej ved St. Restrup Herregård

Uheldet skete i krydset Nibevej-Restrup Kærvej-Tostrupvej. Foto: Henrik Bo

Uheldet skete i krydset Nibevej-Restrup Kærvej-Tostrupvej. Foto: Henrik Bo

ST. RESTRUP: Nibevej ved St. Restrup Herregård var mandag formiddag spærret i godt en times tid på grund af et færdselsuheld. Uheldet skete i krydset Restrup Kærvej-Nibevej-Tostrupvej.

Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

- To biler - begge ført af kvindelige bilister - har været impliceret i uheldet, og begge biler blev godt og grundigt ødelagte. Vi havde en patrulje på stedet, og de to førere af bilerne kunne selv komme ud af bilerne, fortæller vagtchefen.

Trafikuheld ved St. Restrup. Foto: Henrik Bo

Trafikuheld ved St. Restrup. Foto: Henrik Bo

Nordjyllands Beredskab sendte to ambulancer til stedet samt udstyr til frigørelse af en teknisk fastklemt i en af de to implicerede biler.

Det blev dog ikke nødvendigt at få det materiel i brug. Men de to kvinder blev kørt på skadestuen på Aalborg Universitetshospital til et tjek for mindre skader.

Politiet har endnu ikke yderligere oplysninger om de to kvinders alder, eller hvorfra de kommer.

Trafikken var helt afspærret på stedet i godt en times tid, inden Nibevej igen blev åbnet for trafik. Det samme gjaldt for Tostrupvej og Restrup Kærvej.

- Der er tale om en ret klassisk vigepligtsforseelse. Den kvindelige bilist, der kom ad Restrup Kærvej kørte ud i krydset og blev ramt den anden kvindelige bilist, der kom kørende ad Nibevej mod øst, ramte den anden bil i siden. Kvinden, der kørte ad Restrup Kærvej, kan nu se frem til en bøde for at overtræde sin vigepligt, forklarer vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.