Alvorlig ulykke på motorvej: Bus stødte ind i autotransporter

E45 var spærret i nordgående retning ved Svenstrup - buschauffør er kommet alvorligt til skade

Alvorlig ulykke spærrer motorvej. Foto: Martin Damgård

Alvorlig ulykke spærrer motorvej. Foto: Martin Damgård

Opdateret 11.15, hvor motorvejen er genåbnet:

SVENSTRUP:Klokken 8.57 onsdag skete der en alvorlig trafikulykke på motorvej E45.

Det oplyser Nordjyllands Politi.

En bus kørte op bag i en autotransporter. Der blev sendt flere ambulancer, læger, politi og beredskab til stedet, oplyser Nordjyllands Beredskab. Der er tale om en X-bus, og autotransporteren havde personbiler i to dæk.

Ulykken skete i det nordgående spor ved Svenstrup - lige nord for frakørsel 29 - og motorvejen var spærret. Politiet opfordrede andre bilister, der skulle nordpå, til at benytte frakørslen ved Svenstrup. Ved 11-tiden blev motorvejen atter genåbnet.

Vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi oplyser, at buschaufføren er kommet alvorligt til skade. Ved 9.45-tiden var han bragt ud af bussen og blev kørt til behandling på skadestuen. Hans tilstand blev betegnet som kritisk.

- Der var fire passagerer i bussen. De kom selv ud af bussen og havde fået nogle knubs. Men de meldes altså kun lettere tilskadekomne, fortæller Poul Fastergaard. Chaufføren i autotransporteren kom ikke til skade.

Vejdirektoratet oplyste ved 11-tiden, at motorvejen atter var genåbnet. Politi og redningsmandskab var da færdige med deres arbejde på stedet. Der skulle dog stadig regnes med kø og ekstra lang rejsetid.

Tidligere på morgenen skete der to andre trafikuheld på motorvej E45, også i nordgående retning. Det gav en del kødannelse, og det er muligt, at den alvorlige ulykke ved Svenstrup skete som følge heraf.

- Det er gætterier lige nu, men der har været opbremsninger i trafikken, lød det fra vagtchefen.

En bilinspektør har undersøgt ulykken nærmere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.