Ambulancefolk så varebil ligge i grøften - så begyndte de at lede

47-årig fører af varebil kørt til behandling

AALBORG: To ambulancereddere kom sent onsdag aften på et anderledes stykke arbejde, da de tilfældigvis kom forbi et færdselsuheld.

Ambulancen kørte omkring klokken 23.45 på Hadsund Landevej, da redderne i krydset ved Fjellerad Bygade så en varebil ligge i grøften.

- Det så lidt mærkeligt ud, og autoværnet var påkørt, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Forinden var en kvinde standset, da hun havde set varebilen holde underligt med snuden ud mod en sidevej. Lyset på bilen var tændt og motoren snurrede stadig.

I første omgang kunne hverken kvinden eller ambulancefolkene finde nogen mennesker ved bilen.

- De leder, og først efter noget tid, finder de en person, der ligger i græsset lidt væk fra bilen. Vi ved ikke, hvor lang tid, han har ligget der, siger vagtchefen.

Personen viser sig at være en 47-årig mand fra Suldrup-området, som er påvirket af spiritus. Manden er kommet til skade, men har ikke livstruende kvæstelser.

- Vi er naturligvis interesseret i at høre fra vidner, som har set uheldet - eller som måske er holdt ind til siden for at hjælpe, siger Karsten Højrup Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden