Narkohandel

Mistænkelig mand dukkede tilfældigvis op under ransagning: Så blev han snuppet af politiet

Politiet havde fået et tip om, at der blev opbevaret narkotika på en adresse i Aalborg

Genrefoto

Genrefoto

AALBORG:Efter at have fået et tip, ransagede Nordjyllands Politi forleden to adresser for narkotika, og tippet viste sig at være rigtigt. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Betjentene fandt 100 gram amfetamin og 120 gram skunk på en privat adresse i Aalborg. Ransagningen fandt sted tirsdag 19. november kl. 18:00, hvor først en 55-årig mand blev sigtet og anholdt for at være i besiddelse af narkotika. Han er efterfølgende blevet løsladt, men politiet opretholder sigtelsen mod ham i sagen.

- Den 55-årige mand erkender forholdet og ejerskab af de 100 gram amfetamin og 120 gram skunk, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Casper Jacobsen.

Ny mistanke i sagen

I forbindelse med ransagningen ankom en 45-årig mand til adressen, mens efterforskerne var på stedet. Efterforskerne fandt mandens tilstedeværelse mistænkelig.

Derfor valgte Nordjyllands Politi ligeledes at ransage denne mands bopæl, som ligeledes lå i Aalborg – og her blev yderligere 55 gram amfetamin og 57 gram hash fundet.

Den 45-årige mand blev også sigtet for overtrædelse af straffeloven for besiddelse af narkotika. Manden erkendte forholdet.

- Vi modtog et tip om, at der var narkotika på den ene adresse. Derfor valgte vi at foretage ransagningen – som altså resulterede i to sigtelser mod to forskellige personer, siger politikommissær Casper Jacobsen.

Sigtelserne er rejst for overtrædelse af straffelovens § 191, der handler om besiddelse af narkotika med henblik på primært salg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst