Mand anholdt: Ansat i Rema 1000 stukket ned af butikstyv

Butikstyv trak stikvåben og angreb ansat ved Rema 1000, mens denne var i telefonkontakt med politiet

Et butikstyveri udviklede sig onsdag kort før klokken 16 til røveri, da gerningsmanden stak en ansat, der forsøgte at holde ham tilbage, med et stikvåben. Foto: Henrik Bo

Et butikstyveri udviklede sig onsdag kort før klokken 16 til røveri, da gerningsmanden stak en ansat, der forsøgte at holde ham tilbage, med et stikvåben. Foto: Henrik Bo

Opdateret klokken 21 med status efter anholdelsen

AALBORG:En butikstyv blev kort efter klokken 15.30 tilbageholdt af en ansat i Rema 1000 på Danalien i Aalborg.

Den ansatte havde konstateret, at en mand havde stjålet noget i butikken, så han holdt manden tilbage ved udgangen, mens han kontaktede politiet på mobiltelefonen. Butikstyven trak derefter et våben og stak den ansatte to gange med en kniv i siden og tog derpå flugten.

Nordjyllands Politi fik en anmeldelse om knivstikkeriet klokken 15.37

Den mandlige ansatte er bragt til hospitalet med ambulance. Han er uden for livsfare, og ligger til observation på Aalborg Universitetshospital, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Butikstyven, som stak medarbejderen ned, nåede kun at være på fri fod i lidt over en halv time, inden Nordjyllands Politi klokken 16.08 anholdt ham i sin lejlighed ikke langt fra Rema 1000.

Her fandt politiet også den kniv, manden havde brugt.

- Manden bor i lokalområdet og er psykisk ustabil, siger vagtchefen.

Den anholdte er anbragt i arresten frem til torsdag, hvor politiets jurister skal afgøre, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Han er sigtet for røveriet.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.