Vild biljagt gennem Lille Vildmose - sådan endte den

33-årig anholdt - politiet vil konfiskere hans bil

Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto Foto: Henrik Bo

NR. KONGERSLEV: En 33-årig mand fra Aalborg blev tirsdag eftermiddag anholdt efter en biljagt nær Nr. Kongerslev og ud mod Lille Vildmose. Det endte med, at den 33-åriges bil røg i grøften på Hegnsvej ved Lille Vildmose.

Manden sigtes for vild kørsel og for at have kørt i narkopåvirket tilstand.

Ifølge Nordjyllands Politi kørte flere politibiler efter den 33-årige, der i sin bil kørte over 100 km/t på en vejstrækning, hvor hastighedsgrænsen er 40 km/t.

Så stor hastighedsoverskridelse - over dobbelt så hurtigt som fartgrænsen - betragtes som ”vanvidskørsel”. Derfor har politiet beslaglagt hans bil med henblik på konfiskation.

Under biljagten kom en politibil op på siden af den 33-åriges bil, som endte i grøften. I den forbindelse fik politibilen mindre skrammer.

Ingen personer kom noget til, oplyser vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi.

Et øjenvidne har i Facebook-gruppen "Vild med Lille Vildmose" beskrevet, hvad han så: "Pulsen er tit i top i Lille Vildmose. Oplevede den “Vildeste” flugtbilist med Politiet i hælene i Mosen ved 14:00 tiden i dag. Jeg var næsten nede for enden af Grønvej (heldigvis i den lille smalle C1) hvor en ung billist kommer fra vest og kaster sin bil ind i svinget op ad Grønvej med Politiet i hælene med fuld udrykning. Heldigvis var jeg ikke nået lidt længere frem".

Du kan læse hele hans opslag her (klik)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden