Blufærdighedskrænkelse

Blotter er på spil: Endnu en anmeldelse - han forsøgte at komme med ind i opgang

På baggrund af NORDJYSKEs omtaler af episoderne, har endnu et offer for en blotter i Aalborg rettet henvendelse til politiet

Genrefoto

Genrefoto

AALBORG:De seneste dages omtaler på nordjyske.dk om en blotter, der i øjeblikket er på spil i Aalborg, fik søndag endnu et offer til at melde sig.

- Hun rettede henvendelse på baggrund af jeres omtaler af de andre episoder, fortæller vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi.

Den 19-årige kvinde har oplyst til Nordjyllands Politi, at hun formentlig blev antastet af den omtalte blotter om natten fredag 29. marts mellem klokken 02.10-02.30 i Danmarksgade i Aalborg.

- Hun var på vej hjem fra arbejde, da en mand greb fat i hende. Hun rev sig løs, og løb til sin bopæl. Han fulgte efter og forsøgte at komme med ind i opgangen, men det lykkedes ham ikke. Der skete ikke yderligere, oplyser Mogens Hougesen.

Det er i området ved J.F. Kennedys Plads, Steen Blichers Gade, Danmarksgade og Boulevarden, gerningsmanden huserer.

Der har siden marts indgivet anmeldelser om syv forhold omhandlende en blotter. For alles vedkommende er der overensstemmelse mellem de beskrivelser, ofrene har givet.

- Derfor vil vi meget gerne høre fra folk, som har set en person, der svarer til signalementet, siger vagtchefen og oplyser, at der er flere efterforskere på sagen.

Blotteren beskrives som 30-40 år, 160 centimeter høj, almindelig af bygning, mørk i huden. Han har et rundt hoved og mørke skægstubbe, kort mørkt/sort hår. Ved en episode natten til søndag var han iført en rød t-shirt med hvidt/gråt print på brystet. Han bar blå cowboybukser og sorte sko.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.