Genbrugsbutik

Bussen er kørt til genbrug

NORDJYSKE´s bus holder i dag ved Blå Kors Genbrugscenter i City Syd

Bussen og busholdet er på plads i City Syd. Foto: Linse Daugaard

Bussen og busholdet er på plads i City Syd. Foto: Linse Daugaard

CITY SYD: Vi lever i et brug-og-smid-væk-samfund, hvor meget bliver kasseret, når det ikke længere er nyt og moderne eller ikke virker længere. Heldigvis bliver genbrug mere og mere populært, og det er NORDJYSKE torsdag taget ud for at kigge lidt mere på.

NORDJYSKE´s bus holder nemlig parkereret ved Blå Kors Genbrugscenter på Løven i City Syd - mellem Idé Møbler og Harald Nyborg.

Udover at tale med kunderne og ansatte ved Blå Kors, for at høre mere om treden i genbrug, er vi også meget interesseret, hvis du har en god historie eller et tip til noget, vi bør skrive om på et tidspunkt.

Bussen er bemandet med journalister fra samfundredaktionen, der primært skriver om politik, trafik, sundhedsvæsnet, natur, miljø og lignende, men vi lytter gerne til alle gode historier og tip. Så kig forbi til en kop kaffe og et stykke kage, hvis der er noget, du gerne vil tale med NORDJYSKE's journalister om.

Bussen holder foran indgangen til genbrugscentret frem til klokken 17. Der er også mulighed for at opleve Radio NORDJYSKE sende live fra klokken 14 til klokken 17.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.