Efter cv-snyd: Medejer af Great Dane Airlines trækker sig

Huy Duc Nguyen har valgt at trække sig, efter NORDJYSKE afslørede, at han havde pyntet på sit cv

Foto Bente Poder

Foto Bente Poder

AALBORG:Huy Duc Nguyen, der er både er bestyrelsesmedlem og sidder i direktionen for det nystartede Great Dane Airlines, har valgt at trække sig fra begge poster efter beskyldninger om at have pyntet på CV’et.

Det oplyser Great Dane Airlines i en pressemeddelelse.

Huy Duc Nguyen trækker sig, efter at NORDJYSKE søndag kunne fortælle, at han havde pyntet en del på sit cv, hvor han blandt andet havde oplyst, at han havde bestridt forskellige direktørposter.

- Vi har i bestyrelsen haft drøftelser med Huy Duc Nguyen, og han har valgt at trække sig fra såvel bestyrelsen som den daglige ledelse. Det har han valgt for at skabe arbejdsro omkring Great Dane Airlines, så vi i selskabet kan fokusere på at se fremad, forklarer medejer af Great Dane Airlines Thomas Hugo Møller i pressemeddelelsen.

- Jeg vil ikke stå i vejen for et fantastisk projekt som Great Dane Airlines, og lige nu er der for meget uro omkring min person. Det har intet med Great Dane Airlines at gøre, men hvis det påvirker selskabets omdømme, føler jeg, at det er det rette at gøre, påpeger Huy Duc Nguyen.

Formand: Ærgerlig situation

Bestyrelsesformand Keld Arenholt Christensen understreger, at det er en ærgerlig situation at lande i.

- Det er pokkers, for Duc er en utroligt dygtig og visionær iværksætter, og vi har haft et godt samarbejde mellem bestyrelsen og ledelse. Nu forventer jeg, at vi får arbejdsro, så vi kan holde fokus på bolden – nemlig vores luftfartsselskab, slår Keld Arenholt Christensen fast.

Siden NORDJYSKE bragte nyheden ”Flydirektør pynter sig med lånte fjer”, har direktionen for det nystartede luftfartsselskab holdt møde, og der er bred enighed om at bakke Huy Duc Nguyen op i hans beslutning om at trække sig fra direktionen og bestyrelsen og i stedet fortsætte som passiv partner.

- Det var et bump på vejen, vi godt kunne have undværet, indrømmer Thomas Hugo Møller.

- Nu ser vi frem mod, at Great Dane Airlines starter billetsalget på tirsdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.