Fandt stjålet vintønde hjemme hos mand - han nægter alt

Tyveri fra vinbar i Aalborg efterforskes fortsat af politiet

Den ene af de stjålne vintønder er tilbage. Den anden mangler fortsat. Privatfoto

Den ene af de stjålne vintønder er tilbage. Den anden mangler fortsat. Privatfoto

AALBORG:Mysteriet om to store vintønder, der forleden nat blev stjålet fra D'Wine Bar på Algade i Aalborg, er fortsat ikke fuldt opklaret.

Ganske vist opdagede en medarbejder fra vinbaren en af de stjålne vintønder inde i stuen i en Aalborg-lejlighed, og så blev politiet tilkaldt. Derfor er denne ene tønde nu tilbage foran D'Wine, og politiet sigter den mandlige beboer i lejligheden for tønde-tyveri.

- Men han nægter at have stjålet tønden og vil ikke fortælle os noget, siger politikommissær Michael Karstenskov fra Nordjyllands Politi.

Som led i efterforskningen skal politiet gennemse videoovervågning, og det vil måske rumme nogle sære optagelser. Vidner har nemlig fortalt, at en mand stjal en af de store vintønder og fragtede den væk på et el-løbehjul.

De stjålne vintønder var tomme, og tilsammen er de omkring 5000 kr. værd.

For direktør Kristian Ishøy fra D'Wine har de stor affektionsværdi, fordi de er bygget specielt til vinbaren i Aalborg.

De blev brugt som borde til udendørsservering foran D'Wine, og de er meget lette at genkende. Vinleverandørens firmanavn, Viña Sastre, er nemlig indgraveret på tønderne, også på bordpladen øverst.

Den ene af de to tønder mangler altså fortsat efter tyveriet, som skete omkring kl. 02 natten til tirsdag 18. januar.

Hvis man får sådan en helt speciel tønde tilbudt, eller har andre oplysninger i sagen, vil Nordjyllands Politi gerne have besked på telefon 114.

I mellemtiden kan Kristian Ishøy konstatere, at hans to vintønder efterhånden må være noget nær landets mest kendte efter al den medieomtale.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.