Tre holdende biler torpederet med høj fart i smal bygade - mistanke om spirituskørsel

Trafikuheld spærrede vej i Aalborg søndag morgen

Det så meget voldsomt ud ved uheldet. Her den unge mands bil, der landede på taget. Foto: Jan Pedersen

Det så meget voldsomt ud ved uheldet. Her den unge mands bil, der landede på taget. Foto: Jan Pedersen

Opdateret med nye oplysninger fra Nordjyllands Politi kl. 6.31

AALBORG:Østerbro i Aalborg er søndag morgen blevet afspærret for al færdsel. Det skyldes et trafikuheld ud for Østerbro nummer 68.

Alarmen lød til politi og beredskab klokken 05.55.

Politi og beredskab arbejdede med oprydning på stedet en times tid, men vagtchef Poul Fastergaard forventer, at vejen igen kan åbnes for trafik senest ved 07-tiden.

- Vi skulle lige have de havarerede biler skubbet ind til siden, så trafikken kunne glide forbi igen, siger vagtchef Poul Fastergaard, Nordjyllands Politi.

- En 25-årig mand kom kørende med formentlig meget høj fart ad Østerbro. Her torpederede han tre parkerede biler, hvorefter hans egen bil røg rundt i luften og landede på taget. Der var melding om røg fra den ene af bilerne, og derfor troede vi i første omgang, der var ild i bilen. Men det viste sig at være røgen fra en eksploderet airbag, der steg op i luften, forklarer vagtchefen

Han oplyser, at der er en stærk mistanke om, at den unge mand, der førte uheldsbilen, var kraftigt påvirket af spiritus.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Han er kørt til Aalborg Universitetshospital til et tjek for sine mindre skader, og så bliver der naturligvis udtaget en blodprøve på ham til bestemmelse af, hvor påvirket han har været ved uheldet, lyder det fra Poul Fastergaard.

Og så venter der ham formentlig et retsligt efterspil på et tidspunkt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.