Husker du de 30 fjernede hunde - nu er der godt nyt om flere af dem

Nordjyllands Internat og Pension søger interesserede, der vil have en mor og to af dens hvalpe

De to hvalpe er meget sociale og vil gerne ud til samme familie, skriver Dyrenes Beskyttelse i et opslag på Facebook. <i>Foto: Dyrenes Beskyttelse</i>

De to hvalpe er meget sociale og vil gerne ud til samme familie, skriver Dyrenes Beskyttelse i et opslag på Facebook. Foto: Dyrenes Beskyttelse

HJALLERUP:Hvalpe og mor søger nye hjem.

Sådan lyder det nu i et opslag fra Nordjyllands Internat og Pension på Facebook.

Opslaget handler om tre af de 30 hunde, der for nylig blev hentet af Dyrenes Beskyttelse hos en jysk kvinde, der havde de mange hunde i sin varetægt.

16 af hundene blev i samarbejde med ejeren anbragt hos internatet i Hjallerup, mens resten blev  sendt på internat på Fyn. 

- Ejeren havde taget dem ind i god tro, fordi hun gerne ville hjælpe hundene, men inden hun fik set sig om, var der kommet hvalpe og alt muligt andet, og så voksede det over hovedet på hende, fortalte Karina Fisker i weekenden til Nordjyske.

I flokken af de 30 hunde gemte sig sig lille Bibi med sine to små hvalpe Elma og Elton.

Den lille familie af hunde har været i pleje siden 22. februar, hvor de har boet med to andre mindre hunde, hvilket har fungeret super godt og hjulpet dem rent socialiseringsmæssigt. Hvalpene er chihuahuablandinger på otte uger, de er begge vaccineret, chippet og rejseklar. De er sociale og imødekommende, skriver Dyrenes Internat og Pension i opslaget.  

- Vi har løbende haft hunde, der bl.a. på grund af jeres omtale er blevet hentet af nye familier. Og nu har vi så de tre her, som gerne skal ud i nye hjem. Vi bruger ofte denne metode til at efterlyse nye familier til de hunde, vi får ind, forklarer internatchef Karina Fisker.

De tre fra opslaget er de foreløbigt sidste, der er blevet klar til at finde nye hjem.

- Vi har nogle få stykker, der skulle opereres i tænderne. De skal lige restituere, så dem forventer vi klar til på tirsdag, lyder det fra internatchefen.

I opslaget bliver hundene kaldt "utrolig kontaktsøgende", og de "søger tryghed både i mennesker og i andre hunde. Derfor vil hvalpene have godt af en legekammerat eller støttepædagog i nyt hjem, lyder det i opslaget.

Moren til de to hvalpe derimod skal helst ud alene til et nyt hjem.

- Vi søger rolige stabile hjem med tid, økonomi og overskud til at starte forfra med en hvalp, og hvor alene-hjemmetiden er minimal. Er du interesseret i at adoptere en af hvalpene eller mor Bibi, så skal du sende en ansøgning til: nordjylland@dyrenesbeskyttelse.dk fortsætter opslaget.

Dyrenes Internat og Pension skal have oplysninger om, hvem en kommende familie til hundene er, hvor mange personer, der er i husstanden, hvilken type ejendom en kommende familie bor i, hvilken erfaring folk har med hunde, hvor meget tid en kommende familie har i hjemmet og andre oplysninger, der sikrer, at de tre hunde kommer i gode hjem.

Interesserede kan læse mere om de enkelte hunde på Nordjyllands Internat og Pensions hjemmeside. Der er ansøgningsfrist på søndag klokken 10.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.