J-dag i Nordjylland: 20-årig satte ild til tøjet i sit klædeskab - tog på hotel kun med undertøj på

Nordjyllands Politi havde mange fulde folk i detentionen lørdag morgen. En af dem var en 20-årig, som satte ild til sit tøj

Tidligt lørdag morgen i Jomfru Ane gade, da festen var ved at fise ud. Foto: Jan Pedersen

Tidligt lørdag morgen i Jomfru Ane gade, da festen var ved at fise ud. Foto: Jan Pedersen

NORDJYLLAND:Natten til lørdag var det J-dag i Danmark, og markeringen af, at årets juleøl nu kan købes, gik naturligvis ikke stille af sig.

For vagtchef Torben Larsen kunne tidligt lørdag morgen fortælle, at der var en del anholdte i detentionen hos Nordjyllands Politi. Alle blev anholdt i Aalborg, og de har efter alt at dømme været i Jomfru Ane Gade.

- Flere er anholdt for voldelig optræden og nogle for at råbe og skrige. Og så har patruljerne samlet en del berusede op rundt omkring, konstaterer han.

Nattens værste brandert må dog tilskrives en 20-årig mand, som alarmcentralen modtog en melding om klokken 03.56.

- Vi fik et opkald fra Hotel Phønix i Aalborg. De oplyste, at der gik en forvirret mand rundt på hotellet, og at han kun var iført sit undertøj, fortæller Torben Larsen.

En patrulje blev sendt til stedet, og den 20-årige fortalte politifolkene, at han ikke havde noget tøj på, fordi der var ild i alt hans tøj. Og at han ville have noget nyt. Manden var meget påvirket.

- Manden bor på Tiendeladen i Aalborg, og vi tog over til lejligheden. Da vi kom til 3. sal viste det sig, at der var røgudvikling, oplyser vagtchefen.

Nordjyllands Beredskab kom til, og der var rigtigt nok ild i den 20-åriges tøj. Han havde nemlig sat ild til tøjet i sit klædeskab.

- Branden blev heldigvis opdaget i tide, konstaterer Torben Larsen.

Den 20-årige mand er ikke i forvejen kendt af Nordjyllands Politi. Efter at være tilstrækkelig afruset, blev den unge mand afhørt lørdag formiddag. Politiets jurister vurderede derefter sagen, og det blev besluttet, at den 20-årige skulle løslades.

- Der kommer selvfølgelig et retsligt efterspil, oplyser vagtchefen lørdag over middagstid.

Vagtchef Lars Even fra Midt- og Vestjyllands fortæller, at der ikke har været episoder og ej heller var ekstraordinært mange fulde folk i detentionen fra Thy og Mors som følge af fredagens J-dag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.